Els millors cines

De les 10:30h a les 22:30h atenció al moment per XAT, Facebook, Email, Twitter i Telèfon.

Llegeix 

Consulta els múltiples descomptes que oferim als nostres usuaris. Els usuaris que disposin de la nostra Targeta Fidelitat podran gaudir de preus més reduïts.

Llegeix 

Experimenta les películes més espectaculars amb so Dolby Atmos, que equipen 19 de les nostres sales. Som els cinemes que més en tenen en tot el món. Una sensació espectacular d'estar immers en la película et farà gaudir encara més de l'espectacle.

Llegeix 

Gaudeix de la tecnología més abaçada en el camp del 3D. Per poder gaudir al màxim de les películes en 3D disposes de manera totalment gratuïta les noves ulleres 3D actives LCD estereoscòpiques.

Llegeix 

Sales amb máxima inmmersió

Els Cinemes FULL son uns cinemes diferents. Tant, que et sentiras dins l'acció de la pel·lícula. Estem reinventant el cinema !

Actualment, als cinemes Llobregat tens:

  • La millor projecció digital existent i les millors ulleres 3D, les ulleres actives.
  • Aquestes ulleres es comuniquen amb el projector i obren la visió de cada ull només quan s'està projectant la imatge d'aquest ull. Això es el millor que pots trobar avui dia a un cinema “normal”…
  • Però espera't… als nous Cinemes FULL del Centre Splau! tindras unes sales dissenyades pensant en la teva immersió dins l’acció. Amb grades espectacularment inclinades i una pantalla molt gran, molt corbada i inclinada sobre els espectadors. I si la sensació és espectacular en 2D…imagina't en 3D!.

Llegeix