Notícies i novetats

Els Cines Full també diuen #METOO, i ho fan de la millor manera possible: Una marató de pel·lícules on les dones són les protagonistes. Divendres 23 de febrer projectem 3 pel·lícules de luxe molt femenines nominades als OSCARS i premiades als Globus d'Or entre d'altres.

D'aquesta manera, ens volem solidaritzar amb la campanya que denuncia l'abús i assetjament de les dones en la indústria cinematogràfica i ha revolucionat les xarxes socials. La marató es podrà veure en dues sales, en versió doblada i també en VOSE. 

Llegeix 

 'Tres anuncios en las afueras' s'emporta quatre Globus d'Or en la gala més reivindicativa contra els abusos sexuals

 

Comença l'any 2018 i Hollywood es posa de gala només començar l'any per a l'entrega de la 75a edició dels Globus d'Or, que es va tenir lloc la passada matinada del 8 de gener a l'Hotel Hilton de Beverly Hills, California.

Llegeix 

Avui 3-Oct no fem Cine. Si us plau, #pau i #diàleg

A tots els que teniu una entrada per avui, no us preocupeu. Veniu qualsevol altre dia (inclosos caps de setmana) amb aquesta entrada i podreu accedir a qualsevol película i sessió (excepte events especials).

Us informem que el nostre servei d'atenció al client està colapsat i que no podem informar-vos en profunditat. Us demanem comprensió per a atendre-us adequadament en els següents dies. 

Preguem disculpeu les molèsties que això us pugui ocasionar.

Llegeix 

Aprovechando que este año hemos pasado a ser el cine con más salas Dolby Atmos del mundo, en total diecinueve, ocho más que en 2016, la noche del 14 al 15 de diciembre a partir del las 00.01h proyectaremos en todas nuestras salas el estreno "Star Wars. Los Últimos Jedi".

Celebrararemos el estreno de Star Wars el día 14 de diciembrepor todo lo alto. Estáis todos convocados para venir disfrazados de pies a cabeza de alguno de los personajes de la saga. El objetivo es celebrar con vosotros el estreno del último episodio en las 28 salas que proyectarán a la vez  la película, en una sesión especial la noche del jueves 14 al viernes 15 de diciembre a partir de las 00.001h. Llevamos mas de 2000 entradas vendidas para la noche del 14 al 15 de diciembre y más de 6000 para el fin de semana. 

Llegeix 

A partir d'ara, veuràs un símbol al peu dels cartells que et pot indicar que la pel·lícula ha estat ben valorada pel públic dels FULL que la va anar a veure en "sessió misteriosa" abans de la seva estrena. 

Amb això volem ajudar-te a descobrir joies que potser no tenies a l'agenda i que estem completament segurs que et poden agradar.  

Llegeix