Promos i Concursos

Des dels Cinemes Full volem felicitar a la Pilar Ribes Baquero, guanyadora del nostre sorteig #PeliMisteriosa d'entre més de 600 participants.

Llegeix 

Ja tenim al guanyador de les entrades dobles per als cines Full. Heu estat molt, molt ràpids... 

El guanyador de l'abonament de DEU entrades dobles és per a RICARD PRATS SEGÚ. A partir del dimecres 10 de març podràs presentar-te als cines, en horari de taquilla, amb el teu DNI original i aconseguir el premi.

Gràcies a tots els que heu participat al nostre concurs. 

¿Quieres ganar 10 entradas dobles para nuestros cines?

Participa en nuestra quiniela de los Oscar 2015. Adivina el candidato que ganará en cada una de las 12 categorías que hemos elegido (mejor película, mejor director, etc.) y si aciertas el primero el premio es tuyo, sin sorteos.

Llegeix 

Ja tenim al guanyador de les entrades dobles per als cines Full HD. Heu estat molt, molt ràpids... 

El guanyador de l'abonament de DEU entrades dobles és per a MANEL MOYA LACRUZA partir del dimecres 25 de febrer podràs presentar-te als cines, en horari de taquilla, amb el teu DNI original i aconseguir el premi.

Gràcies a tots els que heu participat al nostre concurs. Prometem més accions com aquesta.

 

 

Ara tens 4 DIES cada setmana per venir al cine a un preu increïble.
Per als nostres clients de targeta fidelitat oferim Dilluns, Dimarts, Dimecres i Dijous a un preu insuperable, 4,90€. El preu inclou totes les pel·lícules i projeccions en cartell *: ópera, documentals, pel·lícules de repesca, pel·lícules en V.O.S,
Aquesta promoció no és vàlida festius ni events especials ón s'expliciti l'exclusió (normalment partits en directe, ópera en directe o preestrenes).

Llegeix